Betyg: 4.83 av 5.00 baserat på 254 omdömen skrivna av våra gäster
97% av våra gäster ger oss högsta betyg
Alla nedan visade omdömen har skrivits av Mittimedelhavets.se kunder efter deras resa och vistelse på Sardinien..



Gästens Omdöme: 5/5
Vi är mycket nöjda med vår resa
Omdöme skrivet 01-07-2015 klockan 19:52

Gästens Omdöme: 5/5
Allt fungerade utmärkt. Det var ett bra program med en mycket bra och kunnig guide. Vi lärde oss mycket om ön, dess växter , kultur och historia. En resa värd att rekommendera till vänner och bekanta! Tack till Måns med familj för att vi fick komma hem till er och äta den gott tillagade italienska middagen!
Omdöme skrivet 30-06-2015 klockan 09:43

Gästens Omdöme: 5/5
Jag tycker att allt var över förväntan, dvs 5+. Måns engagemang gjorde att resan blev en fullträff allt ifrån vandring boende och mat.
Omdöme skrivet 28-06-2015 klockan 12:58

Gästens Omdöme: 5/5
Hej Mns Det var en fantastisk resa som jag sent skall glmma Vandringarna var nya ventyr varje dag och vl anpassade till de individer som fanns i gruppen Maten var utskt god och vi fick verkligen njuta av det som Sardinien har att erbjuda inte minst vid luncherna Det frsta hotellet var underbart med sitt lge vid hamnen och sin fina restaurang p terrassen hgst upp Hotellet i huvudstaden lg bra till fr oss Kringservicen runt om var det bsta tnkbara Det som imponerade mycket var att du och din fru bjd hem oss p middag i ert hem Ert Sardinien blev verkligen vrt Med vnliga hlsningar Ina
Omdöme skrivet 26-06-2015 klockan 08:25

Gästens Omdöme: 5/5
Du var en mycket kunnig och entusiastisk guide, natur, kultur och historia, och med en personlig touch. Luncherna var fantastiskt goda, du tog även hänsyn till en icke ost-ätare, tack för det! Goda middagar, roligt att få lokal mat och lokala råvaror. Bra rekommendationer på matställen för middagarna på egen hand. Mycket generöst och trevligt att få äta middag hemma hos er! Helt OK standard för vad vi betalade. Trevligt att bo centralt. Lite ovant med hotellrum utan fönster dock. Frukostarna i Calgiari inte OK, dåligt med plats, och dåligt sortiment. Mycket trevliga och omväxlande vandringar, uppskattade baden! Det var roligt att vi tog oss till och från vandringarna med kommunala transporter. Årstiden var ju väl vald också då vi fick se en sådan blomsterprakt. Kuperat och stenigt många gånger, men väl värt mödan när man kom till Cala Luna eller ravinen Su Gorroppu, fascinerande landskap! Mycket fin vandring också till vingården. Den jag mest upskattade var nog Villasimius, med svindlande stigar, blommor, härliga havsutsikt, härligt bad, och att få gå barfota i sanden. Vandringen upp till Monte siete frattelle var inte värd besväret, alltför stenig och brant och utsikten inte så vidsträckt. Rastplatsen var dock jättefin och bergsformationerna var intressanta. Nedfärden på vägen var väldigt brant mycket rullgrus. "Mötena" var intressanta och lämnade intryck av kulturen, jag hade dock inte direkt kontakt med personerna där. Servicen var perfekt! Personligt, flexibelt och generöst. Tack för en underbar vecka!
Omdöme skrivet 18-06-2015 klockan 15:46

Gästens Omdöme: 5/5
Hemsidan ok Guidningen utmärkt Luncherna toppen Hotellet i Cala Gonone jättebra. Hotellet i Cagliari bra Vandringarna varierande och spännande Möten med 'locals' mycket trevliga Service absolut topp
Omdöme skrivet 15-06-2015 klockan 22:47

Gästens Omdöme: 4/5
Hemsidan var lätt att surfa på. Guidningen var mycket bra. Våra gemensamma luncher och middagar var också mycket bra likaså hotellen. Den italienska frukosten i Cagliari hade dock behövt vara något mer innehållsrik för att motsvara en vandrares behov. Vandringarna var varierande, härliga och mycket trevligt guidade och motsvarade den uppgivna svårighetsgraden. Det fanns inte heller något att klaga på vad gällde servicen under resan med undantag för ett par saker. Under dag tre borde resan till Cagliari antingen ha påbörjats tidigare eller innehållit ett matuppehåll under vägen. Vid tidigare avresa hade besöket hos herden behövt utgå vilket skulle vara lite tråkigt. Före avresan till Cagliari behövdes det ju verkligen ett uppehåll efter den varma vandringen. Nu blev dagen väldigt lång och middagen allt för sen. Trots tips om restauranger så var det inte så lätt att trött efter den långa resan till Cagliari hamna rätt i en okänd stad sent på kvällen. En av de angivna restaurangerna (tror det var Lo Zodi)stängd och en annan (Osteria Sa Domu Sarda) hittade vi aldrig. Resan tillbaka till Olbia var lång och det hade naturligtvis underlättat att flyga hem från Cagliari i stället. I övrigt fanns det alls inget att klaga på och den generösa och personliga guidningen och middagsinbjudan var verkligen uppskattat. Det relativt oexploaterade och vackra delarna av Sardinien vi fick se var verkligen en mycket glad överraskning, Det är ett resmål som jag gärna vill rekommendera i Upplevelseresor till Sardiniens regi för den som söker en lagom aktiv semester. Tack för en mycket fin vecka och lycka till i fortsättningen.
Omdöme skrivet 15-06-2015 klockan 22:18

Gästens Omdöme: 5/5
Hemsidan lätt att surfa på! Guidningen mkt god! Luncher och middagar mkt goda! Hotellen bra! Vandringarna fantastiska! Servicen perfekt! Visade sig att vandringen var ngt svår för mitt dåliga knä, föll farligt första dagen, tack för personligt omhändertagande resten av vandringen,detta innebar att jag kunde genomföra en oförglömlig vandring. Vi planerar redan nästa vandring. Många tack Gunilla
Omdöme skrivet 15-06-2015 klockan 18:08

Gästens Omdöme: 4/5
Det var en mycket trevlig resa på en trevlig ö med god mat. Trevligt och personligt bemötande. Det förstahotellet var bara så super med fantastisk restaurang och perfekt läge med Ok rum.Fina picnicluncher.Bra middagar gott och genuint Vandringarna på så fina platser vackert och med olika miljöer. När det var riktigt armt och det var det kunde det bli lite slitigt, vi had kanske behövt lite längre tid när temperaturen gick över 25 grader. Angelos miljövar mysig. Jag hade gärna hört honom berätta lite mer och likaså hört lite med om vinproduktiione. Men tusen tack för en fantastisk vecka. Enda negativa var de lite krångliga flygresorna.
Omdöme skrivet 15-06-2015 klockan 12:47

Gästens Omdöme: 5/5
Hemsidan enkel att hitta den info jag behövde. Gudingen helt suverän, har aldrig fått så mkt info om ngn semesterort tidigare. Luncherna var utsökta liksom middagarna var varierande. Hotellet i Olbia har ett fantastiskt läge, bra att hotellet i Cagliari låg så centralt till. Standarden på hotellen var helt ok vi sov ju bara där. Kanske kunde frukosten ha rymts under hotellets tak i Cagliari. Vandringarna var varierande och lagom svårighetsgrad utifrån vad man kunde läsa på hemsidan. Besöket på vingården var intressant och mötet med herden Angelo var mysigt. Osten jag köpte med hem var helt sagolik. Servicen under resan var fantastisk. Jag återkommer gärna till Sardinien.
Omdöme skrivet 14-06-2015 klockan 10:10

prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning