Vandringsresa till Sardinien

Vandringsresa med Guide till Sardinien i Italien

Läs mer
Vandring för alla
Vandringresa Sardinien på egen hand

Vandringsresa på egen hand till Sardinien i Italie...

Läs mer
Vandring medelsvår
Vandringsresa till Cinque Terre och Ligurien

Vandringsresa  till Ligurien och Cinque Terre i It...

Läs mer
Vandring för alla
Vandringsresa till Amalfikusten

Vandringsresa  Amalfikusten och Vesuvius i Italien...

Läs mer
Vandring för alla
Vandringsresa till Toscana

Vandring i Toscana. Upptäck Chianti och Val D'Orcia

Läs mer
Vandring för alla
Lätt Vandringsresa till Sardinien

Lätt Vandringsresa till Sardinien Vand...

Läs mer
Vandring för alla
Vandringsresa till Rom och den Romerska landsbygden

Vandringsresa till Rom och den Romerska landsbygde...

Läs mer
Vandring för alla

Vandringsresor till Sardinien, Cinque Terre, Toscana, Amalfikusten och Rom med guide eller på egen hand 

Vandring är ett fantastiskt sätt att lära känna ett land och dess kultur. Det är härligt att sjunka ner i hotellets soffa efter en avslutad vandring och prata om dagens upplevelser med dina nyfunna vänner. Vi har vandringsresor till Sardinien, Cinque Terre i Ligurien, Toscana, Rom och Amalfikusten på programmet. De flesta år med med svensk guide, förutom att vi har vandring på egen hand på Sardinien.

 
Det är få researrangörer som har vår starka lokala förankring. 32 år som invånare i Italien och Sardinien  har gett gedigna baskunskaper. Det motsvarar många utslitna vandringskängor. Under tiden du förbättrar din kondition, så förmedlar vi våra kunskaper om Sardiniens och Italiens historia, dagspolitik, vin-och matkultur, fauna, osv. 
 
Klimatet på Sardinien, Amalfikusten, Toscana, Rom och i Cinque Terre under vår och höst är att jämföra med svensk högsommar. För de som önskar finns det ofta  möjlighet att ”svalka sig” under vandringen i det kristallblå Medelhavet. Vi kan också erbjuda extravecka på egen hand efter vandringsveckan.
 
I våra Vandringsresor försöker vi utnyttja din vistelse i Italian  på vårt personliga sätt. Vi försöker skapa familjekänsla i våra grupper och det har alltid fallit väl ut.  Vi har ofta mycket intressanta besök på vingårdar och vi väljer ut rappresentativa restauranger för Sardiniens, Toscana, Rom, Amalfiusten och Cinque Terres utsökta kök vid alla gemensamma middagar/luncher. Vi tipsar er om intressanta restauranger och caféer för era egna strövtåg. Under alla vandringsdagar äter vi en gemensam picknicklunch med lokala specialiteter. Se våra Resprogram för detaljer.
 
Våra vandringsgrupper har maximalt 16 - 25 personer för att skapa en trevlig atmosfär. Våra vandringsresor lämpar sig för alla vandrare.
 
Vi har också vandringsresor på egen hand för dig som tycker om autonomi eller vill bilda en egen grupp. Du tar dig till Italien och Cagliari på egen hand. Vi förser dig med allmän information, GPS-kartor och utförlig vandringsbeskrivning till 6 vandringsdagar.
 
 
prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning