Golfresa till Cagliari i Italien

Golfresa till Is Molas Golf Resort på Sardinien i ...

Läs mer

Golfresor till Sardinien i Italien

Sardinien är ett paradis för alla utomhus sporter, under vår och höst har vi ett klimat som påminner om svensk högsommar. Vintertid ligger medeltemperaturen kring 10-15 °C. Sardinien är dessutom en av de ”torraste” områdena i Europa. Kan det bli bättre!
 
Sardinien har funnits länge på golfkartan, men kanske inte så känt i sverige. Ett av de bästa exemplen på Sardiniens kvalitet är golf  paradiset Is Molas golfklubb, som ligger 30 minuters resa från Cagliari. Banan har 27 hål och projekterades av Cotton, Pennick & Partners i början av 80-talet. Is Molas golfklubb är en mycket uppskattad bana av världens bästa golfspelare. Under åren har 4 st Italian Open och 1 st European Volvo Master hållits på denna fina bana med havsutsikt.
 
Förutom den historiskt välrenomerade Is Molas Golfklubb  finns det ytterligare 2 st 18-hålsbanor. Il Pevero Golf club ligger i en världens mest exclusiva turistområden ”La Costa Smeralda”. Banan är läckert insprängd i den evigt gröna medelhavsnaturen (”La Macchia Mediterranea”) och Doften av timjan, lavendel och rosmarin är angenäm. Utslaget på hål 4 varnar alla för ty den förföriskt vacka utsikten mot Korsika har fått mer än en golfspelare att göra grova missar.
 
På Sardiniens  ostkust ligger den fina Is Arenas Golf & Country Club. Den ligger fint insprängd mellan sanddyner och fin tallskog i ett område på 700 ha.
 
Under lågsäsong (mars, april, maj, september och oktober) har Sardiniens alla golfbanor låg beläggning, vilket är mycket unikt för så högkvalitativa golfbanor. 
 
Välkomna till vänliga Sardinien för att spela golf. 
 
prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning