Språkresa till Sardinien

Språkkurs Italienska i Cagliari på Sardinien Sard...

Läs mer
Språkresor Italien-24-web_20140502_194454(3).jpg Språkresor Italien-web-2senza-titolo-1.gif Språkresor Italien-5-web_20140605_140209.jpg Språkresor Italien-gruppo_di_italiano_reception.jpg Språkresor Italien-18-web_chiostro_san_domenico(2).jpg

Språkresor på Sardinien i Italien (1 - 3 veckor)

 
Slutet av oktober och i början av november är kanske bästa tiden för att komma till Cagliari på Sardinen och studera Italienska. Den Sardiska kulturen och historien stimulerar verkligen din önskan att fördjupa dig i detta fantastiska språk, som har skapat diktare i Dantes kaliber. 
 
Cagliari är en trevlig kuststad med tusenårig historia, som går tillbaka till Fenicierna, Kartago (Punier) och det gamla Romar-riket. Det finns fornlämningar och historia överallt som påminner oss om det. Det finns en unik framstående Bronsålderskultur (Nuraghe), som för 3.500 år sedan skapade stayer som påminner mycket om de omskrivna kinesiska Terrakotta arme’n i Xian i Kina.
 
I Cagliari pratas en mycket vårdad Italienska, som förenklar inlärningsprocessen. Alla ord uttalas i sin helhet till skillnad mot i Rom, där 70 % av alla ord försvinner i gomen på dess invånare.
 
Vi samarbetar med en språkskola, som har lång erfarenhet av att lära ut Italienska som andra språk till människor som har ett annat modersmål. Vi skapar ett Campus, där det är nära till allt. Ni kan välja sätt att bo på Hotell, Lägenhet med kokvrå eller i familj.
 
På er frihet ordnar vi intressanta aktiviteter såsom Vandring, Cykling, Vingårdsbesök, olivskörd, vinprovning och matlagning.
 
prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning