Sardinien cykla på egen hand, Sardiniens Sydkust

Cykelresa  Sardinien Sydkust På egen hand me...

Läs mer
Cykelresa till Sardinien cykla på egen hand, Sardiniens Västkust

Cykelresa Sardinien Västkust På egen hand med b...

Läs mer
Cykelresa till Sardinien cykla på egen hand, Sardiniens Nordkust

Cykelresa Sardinien Nordkust Costa Smeralda set...

Läs mer
Cykel-cicloturismoweb.jpg Cykel-web_20140918_101348.jpg Cykel-web_20140915_113342.jpg Cykel-img_1064bweb.jpg Cykel-immagine-037web.jpg

Cykelresor på egen hand till  Italien

Sardinien och Apulien, när Italien är som bäst

 
Cykel är ett utmärkt redskap för att lära känna  Italien och dess kultur. Vi erbjuder cykelresor på egen hand till Sardinien och Apulien. Sardinien är en ö mellan Kosrsika och Sicilien och Apulien ligger på sydspetsen av Italien (manbrukar säga klacken på den Italienska halvön).

Du kan göra långa förflyttningar med små ansträngningar, det är genialt att sitta och springa samtidigt!  Cykelresan skall inte bara vara en förflyttning, utan en upplevelse av den bygd du åker igenom. Vi har satsat på mycket fina hotel med exklusiva lägen, som skall ge dig en känsla av välbefinnande. Dessutom är det viktigt att biltrafiken inte är störande och frånvaron av arga cyklister. Ämnet arga cyklister har blivit allt viktigare, ty vem har inte blivit utskälld av en nylonklädd man som har mer bråttom än dig. De vägar och cykelbanor vi valt för våra cykelresor har mycket lite trafik av både bilar och cyklister på vår och höst.
 
Vi har försökt välja de bästa cykelturerna på Sardinien och Apulien. Det är få researrangörer som har vår starka lokala förankring i Italien och på Sardinien och i Apulien.  Under tiden du förbättrar din kondition har du möjlighet att besöka de sevärdheter Italien erbjuder. I Roadbooken finner du allt du behöver veta om vin-och matkultur, fauna, historia, arkietektur, osv på Sardinien och i Apulien.
 
I år satsar vi mycket på cykelresor på egen hand, ty vi tror det är det bästa sättet att lära känna Sardinien och Apulien på 2 hjul. Du cyklar tillsammans med dina vänner i den underbara Sardiska- och eller Apuliska naturen. Den låga trafikintensiteten, gör att ni njuter lite extra. Faktumet att du ser Medelhavet förstärker välbefinnandet. Den sardiska och apuliska solen, som speglar sig i havet  och genererar en färgsymfoni, ger dig en härlig energi redan till frukost på hotellets terass. 
 
I resan ingår hotel med frukost i 3- och 4-stjärniga hotel, bagagetransport, en detaljerad beskrivning av turen (Roadbook) och en GPS-karta. Du stannar i våra förbokade hotel och du väljer själv var och när du skall äta. Naturligtvis transporterar vi alltid bagaget mellan hotellen. Ni har tillgång till ”Telefon Assistans”, där ni kan få hjälp med alla era mekaniska  problem. I det fall ni får hälsoproblem kommer vi och hjälper er. Alla cyklar gås igenom minutiöst innan varje cykeltur. 

 
Vi har 4 st Cykelresor på egen hand med bagagetransport. Du behöver bara cykla och njuta av det vackra landskapet. Vi erbjuder paketlösningar med flyg och alla transfer till våra cykelresor till Sardinien och Cykelresor till Apulien. Du kan också välja att ta dig på egen hand till startpunkten. Du kan naturligtvis ta dig med tåg till Italien från Sverige. Om du vill cykla på Sardinien blir det färja sista biten. Naturligtvis ingår bagage transport, telefon assistans, Roadbook och alla transfer i cykelresan på Sardinien och i Apulien. 
 
Vilken typ av cykel och hur många  växlar?
Vi har valt cyklar med 24 växlar och aluminium ram, för att ge bäst komfort under turen. De är av så kallad Trekking Bike. På Sardinien erbjuder cyklar  av model Cube Nature Pro eller likvärdig. De är fullt utrustade med pakethållare och cykelväska.  Hjälm tar du med dig själv. På Sardinien erbjuder vi som elcykel E-Bike Cube Pro Touring 500. 
 
 
 
 


 

prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning