Sardinien cykla på egen hand, Sardiniens Sydkust

Cykelresa  Sardinien Sydkust På egen hand me...

Läs mer
Cykelresa till Sardinien cykla på egen hand, Sardiniens Västkust

Cykelresa Sardinien Västkust På egen hand med b...

Läs mer
Cykelresa till Sardinien cykla på egen hand, Sardiniens Nordkust

Cykelresa Sardinien Nordkust På egen hand med b...

Läs mer
Cykelresa till Sardinien med Guide

Cykla i grupp med guide, Sardinien Sydkust i Itali...

Läs mer
MTB Cykelresa Italien på egen hand, Sardiniens Spökstäder

MTB Cykelresa Italien på egen hand, Sardiniens Spö

Läs mer
Cykel-cicloturismoweb.jpg Cykel-web_20140918_101348.jpg Cykel-web_20140915_113342.jpg Cykel-img_1064bweb.jpg Cykel-immagine-037web.jpg

Cykelresor i grupp och på egen hand till Sardinien i Italien

Sardinien, när Italien är som bäst

 
Cykel är ett utmärkt redskap för att lära känna Sardinien i Italien och dess kultur.  Du kan göra långa förflyttningar med små ansträngningar, det är genialt att sitta och springa samtidigt!  Cykelresan skall inte bara vara en förflyttning, utan en upplevelse av den bygd du åker igenom. Vi har satsat på mycket fina hotel med exklusiva lägen, som skall ge dig en känsla av välbefinnande. Dessutom är det viktigt att biltrafiken inte är störande och frånvaron av arga cyklister. Ämnet arga cyklister har blivit allt viktigare, ty vem har inte blivit utskälld av en nylonklädd man som har mer bråttom än dig. Sardiniens vägar har mycket lite trafik av både bilar och cyklister på vår och höst.
 
Vi har försökt välja de bästa cykelturerna på Sardinien. Det är få researrangörer som har vår starka lokala förankring i Italien och på Sardinien.  Under tiden du förbättrar din kondition har du möjlighet att besöka de sevärdheter Sardiniens erbjuder. I Roadbooken finner du allt du behöver veta om vin-och matkultur, fauna, historia, arkietektur, osv.
 
I år satsar vi mycket på cykelresor på egen hand, ty vi tror det är det bästa sättet att lära känna Sardinien på 2 hjul. Du cyklar tillsammans med dina vänner i den underbara Sardiska naturen. Den låga trafikintensiteten, gör att ni njuter lite extra. Faktumet att du ser Medelhavet förstärker välbefinnandet. Den sardiska solen, som speglar sig i havet och naturen och genererar en färgsymfoni. Ljuset ger dig en härlig energi redan till frukost på hotellets terass. 
 
I resan ingår hotel med frukost i 3- och 4-stjärniga hotel, bagagetransport, en detaljerad beskrivning av turen (Roadbook) och en GPS-karta. Du stannar i våra förbokade hotel och du väljer själv var och när du skall äta. Naturligtvis transporterar vi alltid bagaget mellan hotellen. Ni har tillgång till ”Telefon Assistans”, där ni kan få hjälp med alla era mekaniska  problem. I det fall ni får hälsoproblem kommer vi och hjälper er. Alla cyklar gås igenom minutiöst innan varje cykeltur. 
 
Däremot vid våra Cykelresor i Grupp har vi en mekaniker med bland guiderna, som hjälper er även med punkteringar. Följebilen är välutrustad och vår mekaniker är mycket kunnig.
 
Vi har 4 st Cykelresor på egen hand med bagagetransport och 1 st Cykelresa i grupp med guide. Du väljer själv hur du tar dig till Sardinien och Cykelresans startpunkt. Naturligtvis erbjuder vi transfer på Sardinien. De 3 Cykelresorna på egen hand utgår från Cagliari, Alghero och Olbia. 
 
Vilken typ av cykel och hur många  växlar?
Vi har valt cyklar med 24 växlar och aluminium ram, för att ge bäst komfort under turen. De är av så kallad Trekking Bike av model Bemmex Always 3 eller likvärdig. De är fullt utrustade med pakethållare och cykelväska och naturligtvis ingår även hjälm. Du kan även ta med egen. Vi har även elcyklar, för er som är lite osäkra på hur mycket ni orkar. 
 
 
 
 
 


 

prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning