Betyg: 4.83 av 5.00 baserat på 254 omdömen skrivna av våra gäster
97% av våra gäster ger oss högsta betyg
Alla nedan visade omdömen har skrivits av Mittimedelhavets.se kunder efter deras resa och vistelse på Sardinien..Gästens Omdöme: 5/5
Skriv här ditt allmänna omdöme om resan! Tack!
Omdöme skrivet 16-10-2016 klockan 00:08

Gästens Omdöme: 5/5
Vi är helnöjda med allt = betyg 5! Vi kunde inte fylla i formuläret i Ipaden. Bästa hälsningar Isabell & Merold PS. Vi kommer att rekommendera resan i Växjö med omnejd.SE
Omdöme skrivet 06-10-2016 klockan 12:46

Gästens Omdöme: 5/5
Det var en jättebra resa och alla punkterna ovan är värda 5 stjärnor utom hotell. Vi hade oturen att få ett rum i Cagliari med utsikt rakt in i en vägg där vi inte ens kunde se om solen sken och med väldigt sparsam möblering - bara en stol i ett stort rum. Men allt övrigt var toppen.
Omdöme skrivet 05-10-2016 klockan 21:21

Gästens Omdöme: 5/5
En gång till. Första gick tydligen inte iväg?? En fantastiskt givande vecka med engagerad, kunnig guide som verkligen hittat guldkorn. En helt annorlunda tur jämfört med likn. vinprovningar. Här fick vi så mycket mer. Vinerna var sagolikt goda, sådan djup doft och smak att komma ihåg. Fantastiskt. Besöket hos mannen med egenproducering av ost, mat och drickbart var en riktig upplevelse.
Omdöme skrivet 04-10-2016 klockan 20:12

Gästens Omdöme: 5/5
En fantastiskt givande vecka med upplevelser utanför det som vanligen utbjudes på vinturer. En engagerad och kunnig guide som verkligen hittat ovanliga guldkorn. Vinerna var med få undantag gudomligt goda, doft och smak något att minnas och jämföras vid ev. kommande vinprovningar. Någon som längtar tillbaka till Sardinien??
Omdöme skrivet 04-10-2016 klockan 19:53

Gästens Omdöme: 5/5
Hej Måns! Ett STORT tack än en gång för dom härliga dagar vi fick vara med dig och gänget på Sardinien. Vi har inte surfat så mycket på hemsidan, men det vi sökt har vi hittat. Guidningen av dig Måns var fantastisk. Det du inte vet om Sardinien, kulturen, mat dess viner och människor är inte värt att veta. Maten vi fick var en upplevelse. Du guidade oss rakt in i det Sardinska köket. Hotellen var av god medelklass och läget på dom var mycket bra. Vandringarna på vingårdarna mellan alla druvor var härliga. Vinmakarna var härligt entusiastiska och genuina. Mötet med Angelo var något utöver det vanliga. Med sin generositet, glädje och engagemang behövde vi varken gå hungriga eller törstiga från hans fäbodställe. Allt kändes så positivt och personligt när vi var med dig på vingårdar och restauranger. Picknicken hemma i Masimos "sommarhus" var en upplevelse i sig. Att få se ett privat hus var ett extra plus. Den service du gav Måns har vi sällan fått uppleva. Du har verkligen en STOR känsla för den. Vi har starkt rekommenderat att resa med dig till vänner och bekanta./Monika och Gerhard
Omdöme skrivet 03-10-2016 klockan 09:56

Gästens Omdöme: 5/5
Hemsidan är lätt att använda. Guidningen personlig och informativ Luncherna utsökta, saknade ingenting Middagarna .. oj vilken god mat och varierande. Roligt med sardiska specialiteter Hotellen. Perfekta lägen, nära stranden med havsutsikt och jättebra frukost i Cola Galone, i Cagliari jättecentralt, trots det tyst. Lite stökig frukostmatsal inte nordisk frukost. Vandringarna, varierande terrängen , och längd. Måns du visste precis när vi var i behov av kaffe och frukt. Tänk så,mycket vi hann se. Vi kommer att rekommendera Sardinien i din regi till vänner och bekanta. Ser fram emot att återkomma nästa år under försommaren. Varmaste hälsningar från Inger och Uno Trevligt med studiebesök Servicen så bra man kan begära.
Omdöme skrivet 02-10-2016 klockan 22:15

Gästens Omdöme: 5/5
Vi glömde stjärnorna !
Omdöme skrivet 02-10-2016 klockan 21:23

Gästens Omdöme: 5/5
Trevlig och personligt utformad hemsida som är lätt att hitta i! Det var på det hela taget en mycket välarrangerad vandringsvecka, kryddad med personlig värme och engagemang. Guidningen var insiktsfull, lärorik, följsam och säker, kryddad med humoristiska kommentarer och iakttagelser. Måns visade ett genuint intresse för oss vandrare och delade frikostigt med sig av ett brett kunnande. Luncherna var väl utvalda ur framförallt den sardiska matkulturen. Mycket gott! Middagarna var förlagda till lokala, trevliga och prisvärda ställen, där lokala invånare var i majoritet. Undantaget var avslutningsmiddagen, som var något alldeles extra och mer exklusivt. Smart ställe att avsluta veckan tillsammans på! Hotellet Bue Marina var bäst och mer i min smak. Hade gärna stannat där längre. Hotell Italia var helt okay, framförallt på grund av sitt fina läge i centrala Cagliari. Vandringarna var ett fint urval för vår målgrupp även om det förekom trötta kommentarer ibland. Det är helt naturligt , då tillfälligt sammansatta vandrare förstås har olika förutsättningar. Stämningen i gruppen var mycket god under vandringarna. Värmen och vissa besvärliga vägavsnitt gjorde att det ibland blev extra ansträngande. Luncherna och väntande bad gjorde att man bortsåg från strapatser! Mycket intressanta möten med vinmakaren och herden under vandringarna, särskilt för mig, som behärskar italienska språket bra. Servicen var totalt sett mycket bra: omtänksam, förutseende och vänlig. Tack för en oförglömlig vecka. Jag återvänder gärna till ön med ett annat av dina spännande program!
Omdöme skrivet 02-10-2016 klockan 20:10

Gästens Omdöme: 5/5
Allt var högsta klass. På återseende Mats till trevliga Sardinien.
Omdöme skrivet 02-10-2016 klockan 20:05

prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning