Betyg: 4.83 av 5.00 baserat på 254 omdömen skrivna av våra gäster
97% av våra gäster ger oss högsta betyg
Alla nedan visade omdömen har skrivits av Mittimedelhavets.se kunder efter deras resa och vistelse på Sardinien..Gästens Omdöme: 5/5
Är mycket nöjd med upplägget på hela resan! Så lyxigt att vara i en liten grupp med trevliga nya bekantskaper. Hotellet hade kunnat vara bättre, mkt lyhört men rent och snyggt, Frukosten hade en del att önska men personalen var vänlig.. Vandringar i natur o stad var intressanta. Vi blev mycket väl emottagna på de olika vingårdarna och luncherna var fantastiskt bra på alla ställen. Guidning och service i topp. Middagarna på olika inhemska restauranger mycket bra och allra bäst var picniclunch, bad och matlagningsmiddagarna hos Stefania och Måns!. Resan gav mersmak
Omdöme skrivet 08-05-2024 klockan 21:26

Gästens Omdöme: 5/5
Mycket välorganiserad och trevligt upplagd resa! Måns guidade oss på bästa sätt med sina goda kunskaper om Sardinien, dess historia och nutid och gladde oss med sin vänliga stil! Trevliga och goda picknick-luncher med smakprov på lokala specialiteter. De gemensamma middagarna i Cagliari på två olika fiskrestauranger var kulinariska höjdpunkter! Perfekt läge på hotellen, fantastisk utsikt över havet och kust från frukostmatsalen i Cala Gonone. Hotellet i Cagliari mer ordinärt trestjärnigt. Väl avvägda vandringar som motsvarade beskrivningarna på hemsidan. Bra med längre vandring första dagen! Både besöket hos Angelo och hos vinbonden Giuseppe innehöll intressanta samtal och generös och utsökt förplägnad! Tack Måns för att du tog väl hand om oss och ordnat allt!
Omdöme skrivet 06-05-2024 klockan 08:22

Gästens Omdöme: 5/5
Hej och tack för en fin resa. Vi blev verkligen positivt överraskade av både innehåll och kvalitet på resan. Lagom mkt av olika aktiviteter såsom vinprovning/besök på vingårdar, tryffelletning med hundar, beök på historiska platser, lagom mkt egentid, OK hotell, goda picknick luncher, goda middagar och det allra bästa: matlagningen hemma hos fam. Hallqvist.. Genomgående god service. Väldigt kunnig färdledare.
Omdöme skrivet 03-05-2024 klockan 20:37

Gästens Omdöme: 5/5
Mkt bra!
Omdöme skrivet 03-05-2024 klockan 20:24

Gästens Omdöme: 5/5
Very Good
Omdöme skrivet 10-01-2024 klockan 09:14

Gästens Omdöme: 4/5
Hej. Vi tyckte att hemsidan var ltt. Guidningen var bra. Luncherna och middagarna var goda,och mnga lokala inslag. Hotellen hll den standard vi trodde innan resan. Mtena med vinmakare och vriga resenrer var givande och trevliga. Servicen var i toppklass! Resan som helhet en positiv verraskning. Hlsar Mats o sa.
Omdöme skrivet 20-09-2018 klockan 20:42

Gästens Omdöme: 5/5
Jag uppskattade hela resan, den var proffsigt upplagd, och vra utflykter gav nog en vldigt bra bild av sardinsk vinodling. Speciellt uppskattade jag besket i dalen hos Angelo. Luncher och middagar var helt ok, ven om jag personligen grna hade beskt en italiensk topprestaurang en av dagarna. Hotellen var ocks bra speciellt det frsta och sista, det andra hade lite vl dlig internetuppkoppling, men var nd trevligt p sitt stt. Servicen vi fick under resan var toppen. Jag uppskattade ven att det inte var fr stressigt tempo, och att vi inte jagades upp fr tidigt p mornarna. Svrt att hitta nt negativt, mjligen blev vindruvsplockningen kanske inte toppen, men inte inslaget i sig sjlvt, utan fr att det var fr varmt och lerigt att g mellan rankorna. Ni fr hgsta betyg av mig, resan var toppen, och jag r imponerad av den breda kunskap som du Mns hade om Sardinien, och som du delade med dig av p ett trevligt stt.
Omdöme skrivet 20-09-2018 klockan 11:21

Gästens Omdöme: 5/5
Omdöme skrivet 15-08-2018 klockan 14:39

Gästens Omdöme: 5/5
Ngot fel p min dator.guidning utmrkt lrt mig mycket nytt, luncher och middagar goda. Hotellet frsta fr lngt bort frn matsalen, det andra lite fr sm rum men tyst och bra, promenerade helt ok, mten och info om vinodling mkt bra.badet i lilla viken med bryggan super service helt ok. Jag bra avvgning mellan kr och turistliv.vill grna ka med till Italien om det blir ngon resa. Tack Mns fr en mycket bra resa.
Omdöme skrivet 26-06-2018 klockan 04:16

Gästens Omdöme: 5/5
Allt var utmärkt, badet i lilla viken med bryggan ljuvligt,första nattens hotell svårt att dra väskor och svårt att hitta. middagar utmärkta så även luncher och utflykter,många intressanta möten och goda viner, kommer görna till Italien om det blir någon körresa dit nästa vår.
Omdöme skrivet 25-06-2018 klockan 23:03

prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning