Tennisresa feel good till Sardinien i Italien

Tennisresa till Cagliari, Italien med tränare ...

Läs mer
Tennisresor för klubbar till Sardinien

Träningsläger med focus på tennis i trevlig miljö ...

Läs mer
Tennisresa till Olbia på Sardinien i Italien

Tennisresa med tränaren Per Johansson Sard...

Läs mer
Tennis-_1240209web.jpg Tennis-_1240622web.jpg Tennis-dsc_0033web(1).jpg Tennis-web_dsc_0048.jpg Tennis-dsc_0052web.jpg

Tennisresor med tränare till Sardinien i Italien

Vi vill erbjuda en veckas tennisresa med instruktör i en underbar Italiensk medelhavsmiljö, som du kan blanda med god mat, lokala viner och massvis av kultur. Troligtvis smakar maten och vinet extra bra efter en härlig dag på tennisbanan. Unna dig en aktiv semester på Sardinien, Italien och du kommer tillbaka till Sverige i toppform! Alla är välkomna! Vi tycker ”Tenniscamp i Cagliari Feel good” är ett bra namn på en tennisresa till Italien med inriktning på att återfå balans och harmoni i livet.

Du spelar tennis på en tennisklubb som ligger i Cagliari i en välskött och trevlig miljö och bor på ett ***-stjärnigt familjehotell.  

Cagliari brukar kallas solens stad i hela Italien. Den har ett lag i den Italienska Serie A fotbollen, har c:a 165.000 invånare och ges mellan 300-350 soldagar per år. Jag törs därför utlova bra väder. Vår och höst är dessutom den bästa perioden då sommaren gärna blir alltför varm. Cagliari har en egen strand, Il Poetto, den är 8 km lång och ger Cagliariborna en ”easy going” känsla, som ger många Italienare lite avund.

Du bestämmer själv vad, var och när du äter. Det Sardiska köket kommer inte att göra dig besviken, det håller Italiensk toppklass.

Vi lämnar gärna förslag på tennisresor till Italien för stora och små grupper, där ni vill ha focus på bara tennis. Vi har kallat denna tennis resa ” Tennisresor för klubbar till Sardinien”, men naturligtvis passar den alla spelstyrkor. Vi har även tillgång till kvalificerade tennisinstruktörer. Vi samarbetar med hotel i olika prisklasser och vi kan erbjuda några av Italiens bästa hotel. Vi skapar en ”tennisclinic känsla”. Våra anläggningar har vana att organisera tennisevent. Under lågsäsong (höst och vår) har de allra bästa hotellen på Sardinien intressanta priser. 

prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning