”Möt våren eller förläng sommaren på Sardinien” och ”Sardinien, där Italien är som bäst” tycker vi är 2 st fina uttryck för att beskriva den potential som våra personliga aktiva resor kommer att ha under 2022. Undertecknad har bott 29 år på Sardinien och vi besöker mina ”smultronställen”. 


Vi har nu publicerat våra resor för 2022. Vi är mycket stolta över att Munskänkarna har rekommenderar våra vinresor till Sardinien. Vinresan ”SÖDRA SARDINIENS VINGÅRDAR” med avresa 7/5 kan nu bokas. Vi skall titta närmare på de riktigt ”stora” Sardinska röda vinerna. Förra höstens vinresa ”Sardiniens vingårdar” blev mycket uppskattad och därför kommer vi att upprepa den i september. Sardinien börjar bli en av de intressantaste aktörerna i Italien och tar fram mycket intressanta viner. Den kloka politiken att ta hjälp av världskända ”vinmakare” börjar ge resultat.

Vi fortsätter med vår mission att förmedla personliga resor med relax, unika upplevelser och intressanta möten för dig på denna underbara medelhavsö mitt i Medelhavet.

Under 2022 kommer vi att fortsätta med de resor vi hade förra året plus att vi kommer att ha vandringsresor till Rom och Lazio, Toscana och Lätt Vandring på Sardinien. I Toscana vandrar vi i Chiantidistriktet och Val D’Orcia. Det är några av Italiens vackraste vandringsmiljöer.

Amalfikusten kommer vi att ha Vandringsresor till under vår och höst. Vi bor i Pompei och den fina bergsbyn Agerola. Förutom att vandra kommer vi att kunna lära oss baka den berömda ”Napoletanska Pizzan”.

”Vandringsresa till Sardinien med guide” har varit för nionde året i rad vår populäraste resa. Det är lätt att förstå. Det är en härlig känsla att sitta på hotellets terass/lobby och smälta dagens upplevelelser fulla av smaker, färger och lukter tillsammans med dina nyfunna vänner. Vi har gjort några förbättringar inför 2020 och den lämpar sig för alla vandrare. Vi har nu även en medelsvår vandringsresa och vi har kallat den ”VANDRINGSRESA SÖDRA SARDINIEN med guide”, trots mer krävande vandring ger vi inte avkall på att ha det skönt och njuta av mat, vin, sköna bad, dofter och färger.

I oktober 2022 kommer vi att erjuda en Yogaresa i fantastisk miljö på Sardinien. Resan leds av Tina Hedre’n, som har 25 års erfarenhet av Yoga. Det blir en fin vecka med många upplevelser förutom yoga.

Vi har också språkkurser på vårt program och de lämpar sig för alla nivåer. Ni gör en test innan kursens början och ni blir placerad bland elever med samma förkunskaper.

Vi har också Cykelresor på egen hand i Apulien.

De fina cykelresorna ”Sardinien cykla på egen hand, Sardiniens Sydkust”, ”Sardiniens Västkust” och ”Sardiniens Nordkust”. Den gemensamma nämnaren är de många fina baden i Medelhavet. Sardiniens styrka är att vi cyklar hela tiden kustnära och Medelhavet är alltid närvarande. Jim Byers, Toronto Stars reseredaktör, besökte Sardinien för några år sedan och han cyklade utefter kusterna i våra spår och han uttryckte spontant. ”This is better than Highway 1”. Då är Jim född i Californien och uppväxt nära denna berömda landsvägen mellan Los Angelos och San Francisco

Vi tycker att din trygghet är viktigt, därför har vi ställt resegaranti till Kammarkollegiet och vi följer Svenska Resebyråföreningens anvisningar angående paketreselagen. Se även på vår hemsida under ”Resevillkor” och ”Bra att veta”.

Väl mött på Sardinien, Cinque Terre och Amalfikusten i Italien under 2022

ÖnskarMåns Hallqvist

prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning