Segling Sardiniens Södra Kust i Fenicernas och Romarnas spår  

Segling med strandhugg och skipper på Sardinien i ...

Läs mer
Hyr Segelbåt   

Hyr Segelbåt på Sardinien i Italien Sardinien, ...

Läs mer
Segling & Strandhugg-dsc_0055web.jpg Segling & Strandhugg-img_8035web.jpg Segling & Strandhugg-p1190057web.jpg Segling & Strandhugg-p1080293web.jpg Segling & Strandhugg-tr-claudia_senja_145_web.jpg

Segling med "strandhugg och skipper"  på Sardinien i Italien

Segling på Sardinien i Italien är den bästa semestern, ty allt som tillhör vardagen såsom möten, stress och mail känns avlägsna. Väl ute på en av Italiens finaste segelvatten, Sardinien, måste du anpassa dig efter väder och vind. Klockornas tickande betyder plötsligt ingenting. Det finns säkert många som drömmer om att segla i Italien på Sardinien, men kanske inte har tillräckliga erfarenheter och kunskaper om Sardiniens farvatten, för att kunna hyra en egen segelbåt. Vi vill erbjuda en  spännande och innehållsrik resa för alla. Du behöver ej ha segelvana. Din säkerhet garanteras av vår Skipper Massimo, vi brukar kalla honom världens bästa kapten. Det finns inget, som kan rubba hans lugn och vänlighet.
 
Vi skall använda en segelbåten, cykel och dina egna ben, som transportmedel för att lära känna Sardiniens kust och dess kultur. Vi seglar och gör korta ”strandhugg” varje dag. Du sover och äter på båten.  
 
prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning