Long Stay i Cagliari, Italien vandring, matlagning och golf     

  Longstay 3 veckor i Cagliari på Sardinien ...

Läs mer
Longstay-dsc_0033web(3).jpg Longstay-img_8035web.jpg Longstay-img_0220web(1).jpg Longstay-barrique-3web(1).jpg Longstay-tr-claudia_senja_145_web.jpg

 

Long stay i Italien på Sardinien (3 veckor)

 

Språkkurs, Vandring, Golf, Tennis, vingårdsbesök och matlagningskurser

 
Vem längtar inte bort från regn och rusk? Höst och slaskvinter kan man klara sig utan, eller hur?  Vi på Mitt i Medelhavet skulle vilja ger er en möjlighet att uppleva ett alternativ och åka bort under några veckor, när vädret är som sämst i Sverige.
 
Vi skulle vilja hjälpa er att få en känsla om hur det är att bo på Sardinien vid Medelhavet. Vi ordnar ert boende på trevliga små hotell eller lägenheter med egna kokmöjligheter under 3 veckor i november och mars varje år. Det är 2 månader med fint klimat, lämpligt för alla typer av utomhusaktiviteter. 
 
Vi kommer att erbjuda aktiviteter varje dag såsom, vandring, matlagning, tennis, cykelturer, besök på vingårdar, vinprovningar, språkkurs i italienska. De som vill kan även spela golf på en av Italiens bästa golfbanor. Vår värd kommer att vara anträffbar varje kväll mellan kl 18-19 på vårt stammlokus. Det är angenämt att prata om ”dagens händelser” och planera morgondagens. Dofter, färger och smaker kommer att ständigt vara våra följeslagare.
 
Golfbanan Is Molas, en av Italiens bästa ligger 30 min bilresa från Cagliari. Ni kan välja att bo på golfbanan eller i centrala Cagliari.
 
Våra Longstay-resor lämpar sig för er som är förälskade i Italien och skulle vilja bo mer i Italien. Vi hjälper er att förstå Italienska sedvänjor och kultur. Vilket är nyckeln till att kunna njuta av ”Bella Italia”.
 
Välkomna!
 
Önskar
 
Måns Hallqvist
 
Mitt i Medelhavet
prenumerera idag

senaste erbjudanden

Inloggning